Babin Most: Beživotna tela muškarca i žene u kući

Beživotna tela jednog muškarca i žene srpske nacionalnosti pronađena su sinoć u selu Babin Most, potvrdio je za KoSSev portparol Policije Kosova, Baki Keljani, ne navodeći uzrok smrti. Kosovski mediji javljaju da su dve osobe ubijene, ali i da su komšije prethodno čule raspravu u kući u kojoj se ubistvo dogodilo.

Babin Most: Beživotna tela muškarca i žene u kući

"Oko 20:45, u selu Babin Most - Obilić, u jednoj kući pronađene su dve mrtve osobe (jedan muškarac i žena) srpske nacionalnosti. Medicinski tim je na licu mesta konstatovao smrt žrtava, dok su policijske jedinice na terenu i bave se slučajem," u sinoćnoj pisanoj izjavi navodi Keljani.

U međuvremenu Klan Kosova javlja da je u pitanju ubistvo, kao i da su komšije posvedočile da su prethodno čuli raspravu u kući u kojoj su pronađena tela.  

Za sada nema drugih detalja.

Babin Most je većinski srpska sredina i nalazi se pored glavnog puta između Mitrovice i Prištine.

Vlada Kosova izdala je saopštenje u kome navodi da je zabrinuta zbog informacije o smrti u Babinom Mostu, u Obiliću, u nerazjašnjenim okolnostima.

"Vlada zahteva od organa reda rasvetljavanje ovog slučaja što je pre moguće. Takođe, Vlada Kosova poziva sve građane koji mogu imati informacije o slučaju da sarađuju sa organima reda", navodi se u saopštenju.

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš