Uhapšen Numan Balić, u bolnici u Peći seksualno uznemiravao pacijenta

Bivši ministar Zdravstva, Numan Balić, ponovo umješan u seksualni skandal. Ovog puta, dok je bio na radnom mjestu u Pećkoj bolnici, sumnjiči se da je seksualno uzmemirava 23 godišnjakinju, koja je boravila u bolnici sa njenom ćerkom.

Uhapšen Numan Balić, u bolnici u Peći seksualno uznemiravao pacijenta

edna 23-godišnja majka, koja je boravila na odjeljenju Ortopedije u Bolnici u Peći, žalila se da je napadnuta seksualno od strane lekara ove bolnice Numan Balića.

Ovo je izvor unutar KPS-a potvrdio za Gazeta Express.

“Došao je na odjeljenje, žena je imala djevojčicu 16 dana. Ljekar je rekao trebaš doći u kancelariju za jedan aparat, poslije je počeo da je uznemirava riječima i počeo je da je dodiruje po tijelu. Ona je pozvala obezbeđenje i policiju”, izjavio je ovaj izvor.

Ovaj slučaj za Gazeta Express je potvrdilo i Osnovno Tužilaštvo u Peći.

“Vezano za spomenuti slučaj privedena je jedna osoba pod sumnjom da je uradila krivično djelou regionalnoj bolnici u Peći. Naredbom tužioca poslat je na 48 časovno zadržavanje, takođe u potpunoj koordinaciji sa KPS-om preduzete su mjere u vezi sa ovim slučajem”, rekao je glasnogovornik Osnovnog Tužilaštva u Peći, Škodran Nikći.

Vezano za slučaj obavjestila je i policija u 24-časovnom izvješću.

“SEKSUALNI NAPAD – Ul. Majka Tereza, Peć 12.08.2020-22:53. Uhapšen je osumnjičeni muškarac pod sumnjom da je isti seksualno napao žrtvu ženu. Osumnjičeni je poslije izjave odlukom tužioca poslat je na 48 časovno zadržavanje ”, kaže se u izvješću policije. U mjesecu februar prošle godine, Balić je bio suspendovan sa posla, zbog toga što je prema njemu podignuta optužnica za seksualno uznemiravanje.

Izvor: (kosova.info)

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš