Rasim Demiri: Dragi svi

Svjedoci ste ovih dana sinhronizovane akcije iznošenja notornih neistina i laži na moj račun i na račun Koalicije Vakat od strane Dude Balje i Emilije Redžepi.

Rasim Demiri: Dragi svi

Pokušaj da u diskursu kosovske javnosti i medija satanizuju ime Rasima Demirija i Koalicije Vakat je neuspješni pokušaj da skrenu pažnju od svog neuspjeha na prijevremenim parlamentarnim izborima. Nisam htio da nižem ove redove i da izdvajanjem svog vrijemena pridajem na značaj navedenim damama, ali zbog poslednje laži oko bošnjačkih opština u sklopu asocijacije srpskih opština na Kosovu moram zbog interesa bošnjačke javnosti da vam se obratim i kažem da takve insinuacije i tvrdnje ne samo da nisu u skladu sa realnošću već su u suprotnosti i sa zdravim razumom.

Cijenjene dame kao da su zaboravile da od ascocijacije opština sa srpskom većinom nema ništa te sami sebe uvlače na peskovit teren laži jer kosovska javnost nije pala toliko nisko da „popije“ ovakve priče koje se prkose sa zdravim razumom. Koalicija Vakat, poštovani Bošnjaci, već duži niz godina radi na procesu formiranja opština sa većinskim bošnjačkim stanovništvom poštujući Ustav i nadležne zakone Republike Kosovo.

Buduće bošnjačke opštine će biti dio asocijacije kosovskih opština i braniće interese bošnjačke zajednice i kosovskog društva. Svaka druga konotacija ovom pitanju je samoizvoljen kreativan proizvod nečije kreativne lažne mašte ! Ovakva vrsta satanizacije i masovnog plasiranja laži u vezi mene i koalicije koja je legitimni predstavnik bošnjačkog naroda tokom svojih paničnih gostovanja u medijima od gore navedenih cijenjenih dama samo vrijeđa inteligenciju i kvari imidž bošnjačke zajednice uz to i podstiče netoleranciju izmedju velikog kolorita zajednica na Kosovu koje se bore za multietničko kosovsko društvo.

Ja sam svijestan da oni svoj prostor u medijima dobijaju dovodeći u pitanje razum bošnjačke zajednice koja im je svojim glasovima dala ogroman „šamar“. Matematika je vrlo prosta, koalicija Vakat je dobila najveće povjerenje u bošnjačkim sredinama i nijedna laž koju poturaju navedene dame neće ugroziti izbornu volju gradjana naše zajednice da koalicija Vakat bude prva adresa za odbranu bošnjačkih interesa.

Njihove tvrdnje da će buduće bošnjačke opštine biti dio asocijacije srpskih opština, da je koalicija Vakat pobjedila zahvaljujući glasovima drugih zajednica su samo kreativan način da fokus javnosti preusmjere od svog neuspjeha na plasiranje bombastičnih laži na račun Rasima Demirija i Koalicije Vakat. Glasove koje je koalicija Vakat dobila u drugim mjestima nemaju nikakve veze sa organizacionim djelovanjem naše koalicije a osim toga su u poredjenju sa glasovima koje smo dobili u bošnjačkim sredinama na nivou statističke greške.

Pobjeda koalicije Vakat je čista kao suza ! Sve ostalo je samo notorna laž i način za zaradu privremenih jeftinih političkih poena i pokušaj slabljenja pozicije Koalicije Vakat u procesu konstituisanja nove vlasti na centralnom nivou. Posao bošnjačkih političkih predstavnika je da sa svima stvaraju dobre odnose koji će donijeti boljitak u smislu poboljšanja položaja bošnjačke zajednice, ovakvo djelovanje samo šteti imidžu bošnjačke zajednice a to vam je uvijek dobro išlo. Uprkos svemu, pozivam sve učesnike u društveno političkom životu i pripadnike naše zajednice da ostanu dostojanstveni jer mržnja, medjusobno prozivanje i targetiranje ne mogu doprineti rješavanju problema. To je pogrešna politika koja na duže staze ne donosi ništa. Vrata Rasima Demirija i Koalicije Vakat su otvorena za sve kojima je interes bošnjačke zajednice na prvom mjestu, a za patriotizam i odanost Republici Kosovo i bošnjačkom korpusu vam mogu držati predavanja.

Vaš Rasim Demiri

Predsjednik Koalicije Vakat

Izvor: (Prenet orginal tekst sa fb stranice)

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš