Rekcija bošnjačkih predstavnika

Održan hitan sastanak nakon napada na bošnjačke učenike!

Danas je u posljepodnevnim časovima održan sastanak sa direktorom srednje medicnske škole, Simirom Krasniqijem i roditeljima nakon sinoćnjeg napada na učenike iz bošnjačke zajednice, koji pohađaji nastavu srednjoj medicinskoj školi u Prizrenu.

---

Sastanku su prisustvovali gotovo svi aktuelni bošnjački predstavnici. Ministar Rasim Demiri, zamjenik ministra, Usmen Baldži, poslanici u Skupštini Kosova, Duda Balje i Ćerim Bajrami. Pored direktora škole sastanku je prisustvovao i veliki broj roditelja koji su izrazili zabriutost veliku zbog sinoćnjeg događaja.

 Na sastanku se uzmeđu ostalog razgovaralo  o problemu druge smjene za bosnjačku nastavu koja predstavlja veliki problem zbog udaljenosti učenika od nove zgrade medicinske škole. Direktor škole je izvjestio skup da su učenici primarnmi i da će sve učiniti da svi budu bezbedni prilikom dolaska i odlaska u školi.Oni i njihovi roditelji odlčuju koju smjenu ce koristiti, naglasio je on. Istraga o dogadjaju je u toku i direktor škole oćekuje rezultate nadlježnih organa.

Konačna odluka da li će djeca ići pre podne ili posle podne biće donjeta na sutrašnjem roditeljkosm sastanku koji je zakazan sa roditeljima i profesorima.

Izvor: (Redakcija)

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš