Marković: Moje reči su izvučene iz konteksta i zloupotrebljene u političke svrhe

Povodom pisanja Radio Slobodne Evrope da je radnik obezbeđenja u Opštini Ranilug Bojan Marković dobio otkaz, on za Kosovo Onlajn kaže da su njegove reči izvučene iz konteksta i zlouptrebljene u političke svhe.

Marković: Moje reči su izvučene iz konteksta i zloupotrebljene u političke svrhe

On je naglasio da mu navodi iz intervjua RSE pod naslovom "Otkaz jer nije glasao za Adrijanu Hodžić" nisu poznati.

"Dana 10.03.2021. godine razgovarao sam slučajno na ulici nakon proslave i u šaljivom tonu sa osobom koja mi se predstavila kao novinarka i tom prilikom sam govorio o problemu koji je zadesio mene i moju porodicu. Stvari koje su navedene u intervju nisu mi poznate, niti sam bio svedok istih i tvrdim da su izvučene iz konteksta. Ja sam sa novinarkom razgovarao u šaljivom tonu, jer sam primetio da je željna senzacionalizma“, kaže  Marković.

On navodi da kao radnik obezbeđenja firme "Scorpion" nije imao ni zvaničnih, ni nezvaničnih sastanaka sa gradonačelnikom, jer to nije bilo u opisu njegovom posla.

"Šta mislim o radu gradonačelnika slobodno ću izraziti na izborima. Listić koji sam pokazao novinarki sam nasao na ulici i koristio sam ga kako bih se šalio sa prijateljima i drugarima koji su simpatizeri Adrijane Hodžić. Kao radnik obezbeđena bio sam na radnom mestu kada je gospođa Hodžić kao ministarka posećivala opštinu Ranilug i realizovala projekte u našoj opstini. Zbog toga i nezadovoljstva radom gradonačelnika, mogu da razumem da je stekla simpatije i glasače u našoj opštini“, naveo je on.

Marković kaže da je do sada uvek svoje glasačko pravo koristio po slobodnoj volji i sopstvenom nahođenju.

Izvor: (kosovo-online.com)

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš