Imamović pita Dačića: ‘Mali Slobo’ ko je palio džamije po Srbiji prije 12 godina?

Narodni poslanik i potpredsjenik SDA Sandžaka Enis Imamović na svom Facebook profilu oštro je kritikovao predsjednika SPS-a i ministra spoljnih poslova Srbije Ivicu Dačića, nazvaši ga tom prilikom “Mali Slobo’.

Imamović pita Dačića: ‘Mali Slobo’ ko je palio džamije po Srbiji prije 12 godina?

“Mali Slobo, Dačiću Ivice, pošto si tražio hitnu istragu, evo civilizovani i odgovorni ljudi za dva dana riješili slučaj paljenja crkve u Sarajevu. Ali ne zato što si ti tražio, nego zato što u Sarajevu i tu crkvu smatraju svojom i poštuju je kao svoju.

E sad ti, Dačiću, kad završiš sa maštanjem o spomeniku Slobi Miloševiću, da nam kao bivši ministar policije, premijer i potpredsjednik Vlade kažeš: ko je prije 12 godina zapalio Bajrakli džamiju u centru Beograda i Islam-aginudžamiju u Nišu? Pa da nam kažeš i kako to da sudija za zapaljene džamije kaže da se optuženi neće teretiti zato što “NIJE NAČINJENA ŠTETA VEĆEG OBIMA” … podsjećam te da su obje džamije potpuno izgorjele.

Dakle, mali Slobo, prije nego što počneš da se petlljaš u poslove drugih država, pogledaj šta se dešava u tvom dvorištu i imaš li moralno pravo da od drugih tražiš nešto u čemu si i kao ministar policije, premijer i potpredsjednik Vlade poražavajuće neuspješan”, napisao je Imamović na Facebooku.

Izvor: (Sandžačke novine)

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš