Duda Balje kod Senada na Face TV

Senad Hadžifejzović, bard novinarstva, zajedno sa Goranom Milićem nešto najbolje iz profesije što je region ikada dao, priznati i van granica regiona, njihove emisije su najgledanije.

Senad Hadžifejzović poziva u studiu Dudu Balje na intervju koji je išao LIVE, dakle bez ikakvih priprema, direktno iz studija na male ekrane.

Danas 19.04. 2019 godine,tačno u 18:45h direktno iz Sarajeva u emisji "FACE TO FACE" Duda Balje kod Senada Hadžifejzovića.

Sam intervju je trajao oko 40-ak minuta, Senad pomalo iznenađen, naravno u pozitivnom smislu kroz emisiju upoznaje gledateljstvo, pogotovu ono u BiH, ko je Duda Balje, koga predstavlja...

Veoma simptomatično je da je Duda Balje prvi političar od završetka rata na Kosovu, iz Bošnjačke zajednice gostovala na jednoj emisiju iz BiH, i to uživo, skoro čitav sat, i to ni manje ni više nego kod Senada Hadžifejzovića, u jednoj od najgledanijih emsija koje idu uživo.

Pre toga nikada nije iskazana zainteresovanost na ovako gledanom i uticajnom mediju u BiH, kakav ja FACE TV, i sam Senad Hadžifejzović.

Ono što ja poodavno znam, ali većina možda ne, je to da se na Dudu gledalo i još uvek se gleda sa nekim tradicionalnim malograđanskim i provincijalnim stereotipima, stavljajući u prvi plan sam izgled Dude Balje, podvlačeći namerno negativnu komoponentu da je to jedini njen adut.

Duda Balje dokazuje naprotiv baš kod Senada da joj je to poslednji adut.

Ne bih previše govorio o sadržaju intervjuja, jer će se najverovatnije u narednih par dana pojaviti po mas medijima ali i socijalnim mrežama, pa koga zanima može se sam uveriti.

Da samo napomenem da se Duda Balje dotakla i Goranske zajednice i u par rečenica razbila okove koji su oko Goranske zajednice kovani poslednje dve decenije.

Veoma kratko i jasno je objasnila ko su Goranci, i kakav je njihov položaj na Kosovu.

Boljeg ambasadora Bošnjaci Kosova sigurno neće imati u bližoj budućnosti, ali i donekle i Goranska zajednica kojima Duda baš u ovoj emisiji overava svoj priznati identitet.

Što se tiče vizulenog doživljaja Duda Balje je iznenadila svojim perfektinim stajlingom, tako da nije nikakvo preterivanje da bi joj zavidela i sama Dženifer Aniston Holivudska diva i ikona sedme umetnosti.

Profesionalno obučena kao da pripada samom profesionalnom političkom svetskom kremu, upravo stilizovana kao sve žene iz sveta biznisa i visoke politike u svetu.

Ne znam da je je oblačio neki profesionalni vizuelni studio, ali je stajling zaista zadivljujući, ugodan, a sa druge strane veoma konzervativan i profesionalan za političarku.

Što se tiče stavova, Duda zauzima odlučujući gard, kristalno jasna u svojim stavovima, faktografski iznosi sve (ne)prilike zajednice koju predstavlja, dakle Bošnjake Kosova, afirmiše ih baš u jednoj od najgledanijih emisija u BiH.

Dudi uspeva što do sada nijednom poličaru iz redova Bošnjačke zajednice sa Kosova nije uspelo, i manje je verovatno da će iko u skorijoj budućnosti zavrediti pažnju novinara i TV kuće kakav je Senad Hadžogejzović i FACE TV.

A Dudinim hroničnim mrziteljima bih samo jedno poručio:

Pogledajte obavezno intervju, jer vam je to majdan, ali i inspiracija za sve naredne niske i perfidne nasrtaje na ovu divnu ženu, suprugu, majku, rođaku i političarku.

Kujte i dalje raznorazne tračeve, šurujte po Prizrenu šireći ono najmizernije što se može nataložiti u vašim bolesnim mozgovima.

Ionako će ona kao i uvek sve vas nadjačati, svojom pojavom, stavovima, delovanjem.

Dakle brigado zluradih, sada imate materijala do mile volje.

Izvor: (Tajir Abdula )

Tagovi:Face Tv

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš