Demiri: Nove mogućnosti za ulaganja u bošnjačkim sredinama

Danas je zamjenik premijera, Ramiz Kelmendi primio u svom kabinetu ministra bez porfelja Rasima Demirija koji je ujedno i predsjednik Demokratske stranke Bošnjaka, kao i njegovog podpresjednika Bahrima Šabanija.

Demiri: Nove mogućnosti za ulaganja u bošnjačkim sredinama

Na samom početku sastanka predsjednik DSB-a je čestitao  novu funkciju zamjeniku premijera  Ramizu Kelmendiju,  koji je ujedno vlasnik i bisnismen „ELKOS GRUP“  i zahvalio se na prijemu

Na sastanku se razgovaralo  o mnogim temama, koje su od opšteg interesa za Bošnjake i bošnjacku zajednicu na Kosovu. Bilo je govora o investicijama i stranim ulaganjima u regionima gde žive Bošnjaci, kao sto su Župa, Gora, Vitomirica, Dobruša i Rvatska. Takodje je zamjenik premijera i vlasnik „Elkos Grup“ obećao da će svima izaći u susret da svoju delatnost u biznisu, stočarstvu, malinarstvu, pčelarstvu prošire i na strano tržiste.

Na predlog predsjednika DSB-a g. Rasima Demirija  dogovoreno je da zamjenik premijera g. Ramiz Kelmendi ovog mjeseca poseti sve bošnjacke sredine, kako bi  se sastao i razgovarso  sa bošnjackim biznismenima, predstavnicima udruženja malinara, farmera, pčelara itd.

Na kraju razgovora Predsjednik DSB-a Demiri zahvalio se vlasniku „Elkos Grup“ što zapošljava veliki broj pripadnika bošnjacke zajednice u svojim trgovačkim centrima, te je zatražio od zamjenika premijera, Kelmendija da u sredinama gde žive Bošnjaci taj broj bude veći, što je Kejmendi i obećao.

Napomena; Prvi sastanak će zamjenik premijera i vlasnik „Elkos Grupe“  Ramiz Kelmendi održati 12.12.2016. god. u Rečanu, o narednim sastancima i datumima koje ćemo organizovati za opštinu Dragaš, Peć, Istok I Leposavić (Rvatska), bićete na vreme obavešteni, kazao je za naš portal predsjednik DSB i ministar, Rasim Demiri.

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš