Demant Numana Balića o navodnom seks skandalu

Danas je u kosovskim medijima prenesena vijest o seksualnom zlostavljanju maloljetnice od strane bivšeg poslanika i zamjenika ministra Numana Balića. Međutim, g Balić je demantovao sve te navode, rekavši da nije niti podignuta optužnica protiv njega, kako su danas naveli mediji na Kosovu.

Demant Numana Balića o navodnom seks skandalu

Balić se o tom slučaju oglasio preko njegovog Facebook profila, a njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

Selam svima, zelim da obavijestim javnost u vezi sa tendencioznim dezinformacijama, koje su se pojavile u kosovskim medijima, o tome da je navodno podignuta optuznica protiv mene, zbog nasilnog i skandaloznog odosenja prema S.M, da se radi o neistini i kleveti sa samjerom da se uprlja moj ugled i stranke koju predvodim!

S obzirom da mi se javio veliki broj ljudi, prijatelja, rodjaka i poznanika, prinudjen sam da javno reagujem i demantujem sve ove glasine koje su duboko povrijedile i moje i odstojanstvo svih dobrih ljudi, i da jasno istaknem da niti je podignuta optuznica, niti sam uradio bilo sta cime bih ostetio fizicki, moralni i dusevni integritet bilo koga na Kosovu, pa ni pomenute osobe!

Tokom narednih dana cu ako Bog da podrobnije obavijestiti javnost o svemu sto predstoji, s obzirom da je vec sada jasno na osnovu cinjenica koje su predstavljene, da ne postoje elementi bilo kakvog nasilja ili bilo koje vrste povredjivanja, fizickog ili moralnog, te da je ocigledno da je u pitanju smisljena kampanja protiv predsjednika SDA, stranke u cjelini i svih onih koji stoje uz nas.

Vitomirica, 11.09.2018.

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš