Uspjeh mladih tenisera Kosova

Teniski turnir Tirana Rog 2017: Meldina najbolja

U organizaciji Tesniske Federacije Albanije (FSHT) u glavnom gradu ove zemlje, u National Sport Park-u, nedavno je održan teniski turnir Tirana Rog 2017, na kojem su učestvovale teniske nade, njih 40-ak iz Albanije i Kosova, u kategorijama: Red, Orange i Green.

Teniski turnir Tirana Rog 2017: Meldina najbolja

Mališani sa Kosova veoma uspješno su branili boje svoje zemlje, tako da su, u veoma jakoj konkurenciji, osvojili nekoliko prvih mjesta. Najbolja u kategoriji Orange je bila devetogodišnja Meldina Mislimi.

Argjend Lecaj, trener KT “Prizreni”, kaže da je organizacija turnira u Tirani bila na visokom nivou. On je prezadovoljan prikazanim igrama njegovih 10 igrača, koji su na najbolji način krunisali zajednički rad sa upravom i trenerima kluba.

"Osvojili smo nekoliko prvih i drugih mjesta na turniru. Posebno mi je drago što je u kategoriji Orange, najviše odličje pripalo Meldini Mislimi, koja je u sva četiri sučeljavanja pa i u finalnom meču prikazala mudru igru, gdje je do izražaja došao njen talent i hrabrost. Veoma sam zadovoljan njenom igrom. Nakon puno odricanja Meldina je i adekvatno nagrađena peharom pobjednika”, naglasio je Lecaj.  

Meldina Mislimi je prije ovog, osvojila i turnir u Peći.

Izvor: (info-ks.net)

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš