WBC kategorija

Opet sam dokazao da sam najbolji na svijetu, gdje je taj Joshua?

Wilder ekspresno obranio naslov i izazvao Joshuu: Prije isteka prve runde sudac je prekinuo borbu jer je Kanađanina dvaput obarao na pod.

Opet sam dokazao da sam najbolji na svijetu, gdje je taj Joshua?

Svjetski boksački prvak u teškoj kategoriji verzije WBC, Amerikanac Deontay Wilder, obranio je naslov pobijedivši u New Yorku Kanađanina Bermanea Stivernea nokautom već u prvoj rundi.

Neporaženi prvak Wilder protivnika je obarao dvaput u prvoj rundi, a sudac je prekinuo borbu sekundu prije isteka prve runde.

Bio je to uzvrat između ove dvojice boksača nakon što je u siječnju 2015. godine Kanađanin haićanskog podrijetla izdržao svih 12 rundi protiv Wildera, kojeg mnogi vide kao jedinu pravu prijetnju Britancu Anthonyju Joshui.

"Opet sam dokazao da sam najbolji na svijetu. Gdje je taj dječak iz Britanije? Vrijeme je da se susretnemo", uputio je Wilder poziv prvaku i verzijama IBF i WBA.

Wilderu (32) je to 39. pobjeda u isto toliko borbi u karijeri, a jedino mu je Stiverne uspio izdržati svih 12 rundi. Amerikanac je bio toliko uvjeren u svoju pobjedu da je javno kazao da će prekinuti karijeru ukoliko izgubi od Stivernea.

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš