Znaju koga žele

Zamjenu za Lewandowskog Bayern plaća 94 miliona eura?!

Ukoliko fantastični Poljak prijeđe u Real, Bavarci već znaju koga će dovesti.

Nedugo poslije službene potvrde da će Carlo Ancelotti od ljeta naslijediti Pepa Guardiolu na klupi Bayerna isplivala je i informacija o glavnom uvjetu kojeg je Italijan postavio pred čelnike bavarskog giganta.

"Ako želite da dođem, Robert Lewandowski mora ostati", poručio je Ancelotti Bavarcima i oni su pristali.

Devet milijuna eura težak ugovor po sezoni, koji Lewandowskom vrijedi do 30. aprila 2019. trebao bi ovog ljeta biti podebljan, s primanjima većim od 10 miliona eura.

Ako Poljak to ne bude htio potpisati i odluči otići u Real Madrid, Bavarci ipak imaju spremnu zamjenu.

Sport 1 javlja kako će, u slučaju odlaska Lewandowskog, na njegovo mjesto doći Gonzalo Higuain iz Napolija, i to na način da Bayern uopće neće ići u pregovore s Napolitancima već će aktivirati odštetnu klauzulu od 94 milijuna eura kako bi ostvario kompletirao jedan od najvećih transfera u povijesti nogometa. 

Argentinac je podno Vezuva u sjajnoj formi, a ove sezone je potvrdio kako je jedan od najboljih klasičnih golgetera na svijetu. Sa 16 golova trenutno je prvi strijelac Serie A ispred našeg Nikole Kalinića koji na kontu ima 10 pogodaka.

Higuain je prije dva tjedna proslavio 28. rođendan i u Bayernu su uvjereni da je idealno rješenje za vrh njihova napada. Uostalom, i u Realu je imao odličan učinak s obzirom da mu je minutaža bila znatno manja od one Karima Benzeme, zbog čega je i tražio odlazak iz Kraljevskog kluba.

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš