Veselji: Po 100.000 evra za igrače ukoliko se Kosovo kvalifikuje

Predsednik Skupštine Kosova, Kadri Veselji, obećao je da će svaki igrač fudbalske reprezentacije Kosova u dobiti nagradu od po 100.000 evra, ukoliko uspeju da se kvalifikuju na Svetsko prvenstvo - "Rusija 2018".

Veselji: Po 100.000 evra za igrače ukoliko se Kosovo kvalifikuje
Takvo obećanje predsednik Skupštine Veselji je dao na prijemu predstavnika Kosova nakon njihovog povratka iz Finske.

Impresivna požrtvovanost fudbalera Kosova u utakmici protiv Finske, koja se završila nerešeno 1:1, i koja je upala i u oči medija i stranih eksperata, postignuti rezultati i kvalitet igre, doneli su prve pozitivne efekte našoj zemlji. U stvari, svaki igrač reprezentacije Kosova, dobiće po 100.000 evra nagrade, ukoliko se tim naše zemlje kvalifikuje za Svetski kup koji će se održati u Moskvi.

Obećanje je dao predsednik Skupštine, nekada predsednik Demokratske partije Kosova, Kadri Vesejli. On je prozvao tim Kosova "Little Brazil".

"Po 100.000 evra - obećanje je za svakog igrača ukoliko se kvalifikujemo, i ja verujem da će se to desiti. Jučerašnja igra je pokazala da nismo inferiorni u odnosu na bilo koji tim. Čestitam ja momci i cela zemlja," rekao je predsednik Skupštine, Kadri Veselji.

Predsednik Federacije Kosova, Fadilj Vokri, rekao je da su dobili pohvale od velikih figura svetskih organizacija kao što su UEFA i FIFA.

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš