On je “velika ljudina” – ovo sigurno niste znali: Pogledajte zašto Ronaldo nema nijednu tetovažu na svom tijelu…

Otkriven je još jedan detalj o Portugalcu koji bi sigurno kod mnogih koji ga doživljavaju isključivo umišljenim i arogantnim mogao uticati na promjenu mišljenja.

On je “velika ljudina” – ovo sigurno niste znali: Pogledajte zašto Ronaldo nema nijednu tetovažu na svom tijelu…

Portugalska zvijezda Cristiano Ronaldo prije nekoliko dana oduševio je svijet lijepom gestom promijenivši frizuru kako bi sličio dječaku koji je operisao tumor na mozgu. On mu je i ×nansirao troškove operacije, a dok se još nije znao povod promjene imidža mediji su uglavnom kritizirali Ronaldovu frizuru. Također, otkriven je još jedan detalj o Portugalcu koji bi sigurno kod mnogih koji ga doživljavaju isključivo umišljenim i arogantnim mogao uticatina promjenu mišljenja. Naime, Ronaldo na svojem tijelu nema niti jednu tetovažu što je pomalo neobično obzirom na kontroverzni trend među sportskim zvijezdama. – Nemam tetovaže jer često doniram krv – kazao je Portugalac koji navodno dvaput godišnje donira krv.

U mnogim zemljama kao mjera opreza i prevencije širenja bolesti poput hepatitisa nakon izrade tetovaže zabranjuje se darivanje krvi u periodu od 6 mjeseci do godine dana. Iz tog razloga i Ronaldo izbjegava tetoviranje. Otkriven je još jedan detalj o Portugalcu koji bi sigurno kod mnogih koji ga doživljavaju isključivo umišljenim i arogantnim mogao uticati na promjenu mišljenja.

Portugalska zvijezda Cristiano Ronaldo prije nekoliko dana oduševio je svijet lijepom gestom promijenivši frizuru kako bi sličio dječaku koji je operisao tumor na mozgu. On mu je i ×nansirao troškove operacije, a dok se još nije znao povod promjene imidža mediji su uglavnom kritizirali Ronaldovu frizuru.

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš