Mourinho i Ronaldo sa tribina gledali pobjedu Intera nad Sampdorijom

Inter je na svom terenu pobjedom nad Sampdorijom (3:1) u 26. kolu Serie A nastavio utrku za plasmanom u Ligu prvaka naredne sezone.

Mourinho i Ronaldo sa tribina gledali pobjedu Intera nad Sampdorijom
Gostima je ovo bio osmi meč bez pobjede pri čemu su upisali šest poraza, dok je Inter upisao tek drugu pobjedu u posljednjih sedam utakmica u svim takmičenjima.

Tim Roberta Mancinija do prednosti je stigao u 23. minuti preko D'Ambrosija, a preostala dva pogotka postigli su Miranda u 57. i Icardi u 73. minuti. Počasni gol za goste postigao je Quagliarella u 92. minuti.

Na tribinama stadiona u Milanu kao gosti počasnog predsjednika Intera Massima Morattija boravili su nekadašnji trener Intera Jose Mourinho i nekadašnji igrač Intera Brazilac Ronaldo.

Verona je kao domaćin golovima Tonija (29.), Pazzinija (57.) i Ionite (95.) rezultatom 3:1 savladala Chievo. Za goste je jedini strijelac bio Pellissier u 71. minuti kada je pogodio iz penala. Oba tima ostala su sa igračem manje u ovom meču. Moras je isključen kod Verone u 70. minuti, a Spoli kod gostiju devet minuta kasnije.

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš