ALBANCI PROVOCIRALI LEGENDU PARTIZANA!

Jusufi: Ja sam Goranac i želim pobedu crno-belih!

Albanski novinari su uoči večerašnje utakmice između Skenderbega i Partizana (21.00) došli do legende crno-belih Fahrudina Jusufi, kojeg su želeli da predstave kao njihovog zemljaka, ali ih je on oduvao porukom da je on - Goranac

Jusufi: Ja sam Goranac i želim pobedu crno-belih!

Ipak, to nije smetalo listu "Koha Jone" da tekst naslovi sa "Iako je poreklom Albanac, Jusufi je protiv Skenderbega".

A, u tekstu Fahrudin Jusufi je rekao:

- Najpre, nemojte da ulazimo u neke političke stvari. Ja sam Goranac i nemam nikakve veze sa svom tom pričom! Fudbal se igra na terenu i svi bi trebalo da se fokusiraju na igru. Naravno da svim srcem priželjkujem pobedu Partizana, ali moramo da budemo pažljivi i da se dopro spremimo za ovu bitnu utakmicu. Znate, fudbal je kao žena, nikada ne možete biti sto odsto sigurni šta će da se dogodi - rekao je Jusufi.

Legendarni igrač i kasnije trener Partizana bio je na klupi crno-belih 1987. godine, kada je albanski Fljamurtari napravio senzaciju i eliminisao crno-bele.

- Mi smo u Beogradu bili daleko bolji od albanskog tima. Jednom su nam samo šutnuli na gol i eliminisali su nas. Fudbal se mnogo promenio od tada, verujem da Skenderbeg igra dobro, mada ga nisam nikad gledao. Zbog svega ovoga, Partizan bi morao da bude fokusiran i pažljiv i da odigra na svom maksimumu kako bi došao do pobede - poručio je Fahrudin Jusufi.

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš