Euroliga: Crvena zvezda bolja od Cedevite, Đoković, Stanković i Pantelić bodrili domaće

Večeras su odigrane tri utakmice Eurolige – Top 16. Khimki je na svom parketu poražen od Reala iz Madrida rezultatom 93:82, Fenerbahce je pobijedio Unicaju 80:59, dok je Crvena zvezda bila bolja od Cedevite rezultatom 94:74.

Euroliga: Crvena zvezda bolja od Cedevite, Đoković, Stanković i Pantelić bodrili domaće

Džanan Musa je proveo na parketu deset minuta, ali se nije upisao u listu strijelaca za Cedevitu. Ipak, uspio je u jednom napadu košarkaša domaćih Dangubića sjajno isfintirati.

Drugi bh. reprezentativac Nemanja Gordić igrao je nepunih 20 minuta, ali je postigao samo jedan poen. Najefikasniji kod gostiju bio je Jacob sa 20 ubačenih poena.

Podršku domaćima dali su bivši nogometaši Crvene zvezde Dejan Stanković i Marko Pantelić, ali i najbolji teniser današnjice Novak Đoković koji je vatreni navijač crveno-bijelih. Od početka meča domaći su imali vodstvo. Na krilima Millera, Gudurića i Micića stvarali su prednost.

Gosti iz Zagreba su podbacili u prvoj četvrtini koja je pripala domaćima rezultatom 26:12. U nastavku ovog dvoboja, odnosno drugu i treću dionici gosti riješili u svoju korist.

Odluka o pobjedniku pala je u posljednjoj četvrti gdje su domaći nošeni podrškom sa tribina briljirali. Četvrtu četvrtinu Crvena zvezda je dobila rezultatom 32:18 što je u konačnici bilo dovoljno za trijumf od 20 poena razlike.

Najefikasniji kod domaćih bio je Miller sa 22 postignuta poena.

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš