Užas u Sarajevu

Svekrvi iščupala jezik kliještima da je više nikad ne prekine dok joj priča protiv sina

Svekrvi Hajri Muhović iz Briješća snaha Vildana je u subotu kliještima iščupala jezik, da je kako kaže Hajra više nikad ne prekine, dok joj kad je potpuno u pravu Vildana priča protiv sina Kasima za kojeg se udala prije mjesec dana.

Nakon redovne posjete neuropsijihatru snahi Vildani je doktorica Nejra Divljak tokom sat vremena razgovora o psihičkim problemima nastalim uslijed svakodnevnih sukoba sa svekrvom, preporučila Vildani da pokuša da nađe zajednički jezik.

Doktorica je to preporučila kako se sukob ne bi pretvorio u nešto što može rasturiti Vildanin brak sa Kasimom koji zbog prirode svog posla nikad nije u kući kada njih dvije dolaze u verbalne sukobe koje poslije kriju od njega.

Odmah po dolasku kući od neuropsihijatra,Vildana je uzela kliješta iz kutije za alat koja se nalazila na terasi, ušla u kuhinju gdje je Hajra praveći pomfrit po ko zna koji put pričala na telefon sa svojom sestrom kako joj snaha kvari sina, te je uhvatila za kosu naglo povukla nazad i iščupala joj jezik.

Nakon toga je sjela ispred nje i počela da joj priča protiv sina, sva sretna što konačno može iz sebe da izbaci sve što zaista misli, a da je niko ne prekida.

Kasim je za “Sarajevo365” kratko izjavio da mu je mati u bolnici u teškom zdravstvenom stanju te da je doktor rekao da je pravo čudo što je izbjegla smrt, dok Vildana navodno nalazi na Psihijatrijskom odjeljenju bolnice Koševo.

Napomena: Tekst je satiričnog karaktera

Izvor: (nasezdravlje.info)

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš