Najljepša djevojčica celebrity svijeta

Kaia Gerber izgleda poput mame Cindy Crawford u novoj modnoj kampanji. Kaia se već pojavila u editorijalima časopisa Teen Vogue, Vogue Italia i CR Fashion Book, a ovo joj je prvi veći modni posao...

Najljepša djevojčica celebrity svijeta

Nakon što je Cindy Crawford objavila kako se povlači iz svijeta mode, u javnost su izašle fotke prve modne kampanje njezine nasljednice.

Predivna 14-godišnja Kaia postala je zaštitno lice branda "Crome Hearts" te snimila mladenačku kampanju u kojoj predstavlja njihovu najnoviju kolekciju.

Zaista je nevjerojatno koliko djevojčica nalikuje na svoju slavnu majku, od koje je naslijedila guste obrve, predivnu kosu i predivne smeđe oči.

Kaia se već pojavila u editorijalima časopisa Teen Vogue, Vogue Italia i CR Fashion Book, a ovo joj je prvi veći modni posao. 

Majka Cindy nedavno je izjavila kako podržava svoju kćerku u manekenskoj karijeri, no kako ne želi da postane premršava i da se izgladnjuje.

"Danas se očekuje da modeli budu strašno mršavi pa me strah zbog nje jer ja nisam prirodno sitna, a nije ni ona.", izjavila je Cindy za The Edit.

"Ipak, govorim joj - jedi ugljikohidrate dok još možeš!"

Ne sumnjamo da će modna industrija cijeniti gene slavne Cindy Crawford i podržati prirodnu ljepotu mlade Kaie.

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš