Avu Karabatić umalo kupio šeik - i to za 50 hiljada evra

Tokom posjeta Dubaiju starleta Ava Karabatić zapela je za oko jednom bogatom šeiku, koji je za nju bio spreman iskeširati čak 50 hiljada evra, tvrdi srpski Stars.

Čitav slučaj se dogodio prije dvije godine, a šeik je Avu primijetio u jednom noćnom klubu te ju je pozvao da mu se zajedno s društvom pridruži u separeu.

"Sa zadovoljstvom je pristala. Plesala je pred njim, vrtjela bokovima i doslovno zaludjela šeika. U jednom trenutku milijunaš je njenom prijatelju ponudio novac samo da Ava ostane u Dubaiju. Želio je da mu ona bude razbribriga. Bio je vrlo ozbiljan. Kada je to prijatelj prenio Avi, ona se sledila. Prestrašile se je njegove namjere, izletjela je iz separea i s prijateljem napustila klub", prepričao je izvor, a sve je potvrdio i Avin otac.

Štoviše, Ivica Karabatić tvrdi i da se slične situacije Avi stalno događaju, pa je tako krajem ljeta u Sarajevu također zapela za oko drugom šeiku.

"Bila je provokativno odjevena, ali je na njega ostavila pravi dojam. On joj nije nudio novac, samo je gledao s divljenjem i dijelio joj komplimente" pohvalio se ponosni otac.

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš