Dino Merlin večeras u Austriji

Dino Merlin nakon kratke zimske pauze nastavlja sa koncertnim aktivnostima u 2016. godini, i to u gradovima: Dornbirn (Austrija, 6.2), Varaždin (Hrvatska, 13.2) i Celje (Slovenija, 27.2), te Istanbul (Turska, 23.4).

On će večeras u 20 sati održati koncert u austrijskom gradu Dornbirnu, u gradskoj dvorani Messe. Bit će to prvi nastup Dine Merlina i ekipe od 2015. godine koja je ujedno bila jedna od najuspješnijih koncertnih godina kako u regionu, tako i u karijeri sarajevskog Čarobnjaka.

Odmah nakon Austrije, uoči Valentinova, turneja Hotel Nacional će posjetiti Varaždin gdje će u gradskoj Areni održati koncert 13.2.2016. za koji su ulaznice još dostupne na ticketshop.hr.

Potom se Hotel Nacional seli u Sloveniju gdje je koncert zakazan za 27.2.2016. u dvorani Golovec u Celju. Organizatori koncerta već saopćavaju da se traži ulaznica više za ovaj prvi koncert Dine Merlina u Sloveniji nakon koncerta u Areni Stožice u februaru 2015. godine.

Na proljeće, Hotel Nacional dolazi u Istanbul gdje će 23.4.2016. biti održan koncert u Ora Areni, a ulaznice se već mogu na turskom Ticketmaster servisu biletix.com.

Informacije i ulaznice za sve predstojeće koncerte turneje Hotel Nacional, kao i sve datume i gradove možete pratiti na www.dinomerlin.com/turneja.

Tagovi:Dino Merlin

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

Korona virus Statistika

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš