ADIL PROTIV PAPARAZZO LOVA NA PINKU Tužiću vas jer me pratite i ugrožavate moju bezbjednost

Pjevač Adil Maksutović na svom Fejsbuk profilu optužio je urednika Paparaco lova da je ugrozio njegovu bezbjednost i bezbjednost njegove porodice i pripretio tužbom jer ga "šegrti" emisije proganjaju kako bi ga snimili za potrebe emisije.

Pjevač je već nekoliko puta upozorio urednika emisije da ga ne prati i ne snima rodbinu i prijatelje otkrivajući tako mjesto gdje žive. Budući da je urednik Paparazzo lova i dalje nastavio da prati pjevača, Adil ga je javno upozorio otkrivajući koje sve prekršaje prave saradnici emisije kako bi došli do materijala koji bi mogao biti obajvljen i tako ugrozili mnoge živote. 

"Ko to daje za pravo za pravo gejivima iz emisije "Paparazzo lov" da me 0-24H prate? Ko im da je za pravo da snimaju s kim se to družim, s kim se viđam, da likaju objekte gdje živim, mog oca, majku, sestru, brata dok baca đubre ili dok kupujemo pelene", gnevno je počeo pjevač svoje obraćanje na društvenoj mreži. 

Maksutović je optužio saradnike emisije da mu ugrožavaju bezbedost jer su otkrili mjesto gdje živi, kao i kako izgeda njegov automobil, pa ako bude ukraden prvi na listi će biti upravo urednik Paparaca lova. 

"Ko vam dopušta da snimate automobile koje vozim i na taj način ugrozili moju bezbjednost? Ako mi ikada bude taj auto ukraden, urednik paparaco lova će biti prvi na listi osumnjičenih", javno je obećao Maksutović! 

Kako je pjevač napisao, nekoliko puta je zamolio urednika "najretardiranije emisije ikad", kako je okarakterisao emisiju, da ga ne proganjaju jer se ne osjeća bezbjedno kada vidi u retrovizoru amatere koji prave saobraćajne prekršaje, voze bez pojasa, prijetiču na punu liniju kako bi ga uslikali. 

"Poštovani uredniče neuređene emisije... Pitajte vaše šegrte koliko sam ih putaprovalio, zaustavio, upozorio da me ne prate, jer mi na taj način otkrivaju adresu na kojoj živim i pokretnu imovinu koju posedujem", 

Adil Maksutović se, poslijenekoliko molbi, odlučio da po pokrene tužbu. 

"Vidim da u Srbiji lijepa reč ne otvara nijedna vrata već pomaže samo govnjiva motka i krivična tužba. Ovoga puta ću se opredeliti za tužbu jer sam siguran da im govnjiva motka mnogo više odgovara kako bi me optužili za nanošenje eventualnih telesnih povreda i na taj način naplatili štetu od koje bi neko vrijeme mogli raskalašno da žive jer je krpelji, pijevice i medijski paraziti jedino na taj način mogu da opstanu. Gospodine Darko P.... posljednji put te evo javno molim da mi sjašeš sa polnog organa", završio je Maksutović.

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

Korona virus Statistika

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš