Ukusan recept za izbjeljivanje zubi – morate probati!

Iako su mnogobrojna spasonosna rješenja iz kućne radinosti, odnosno iz bakine knjižice recepta, nekako nam niti jedan nije bio dovoljno ukusan, odnosno podnošljiv da bi ustrajali.

Ukusan recept za izbjeljivanje zubi – morate probati!
Zubi prirodno žute kako starimo, a s godinama stječemo štetne navike koje nimalo ne prijaju našim zubima. Pušenje, alkohol, kava… Sve te navike uzrokuju tamnjenje zubiju. Čak i mineralna voda, čaj i bobice sadrže kromogene agense koji mrljaju zube.

Iako su mnogobrojna spasonosna rješenja iz kućne radinosti, odnosno iz bakine knjižice recepta, nekako nam niti jedan nije bio dovoljno ukusan, odnosno podnošljiv da bi ustrajali. Niti jedan dok nismo naletjeli na onaj s limunovom i narančinom koricom.

Recept:

Koru limuna ili naranče prvo operite i otklonite pesticide iz njih ako niste pronašli organske namirnice. Kako? U zdjelu s vodom i sodom bikarbonom preko noći ostavite korice voća.

Za bijele zube i zdravo zubno meso svako jutro i svaku večer protrljajte koricom po zubima i zubnom mesu. Ostavite da djeluje do tri minute. Za nekoliko tjedana pomak će biti jasno vidljiv.

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš