Stiže film: Kako biti single?

U kina upravo stiže film zanimljivog naslova (''How to be single''), snimljen po motivima iz istoimene knjige autorice Liz Tuccillo, scenaristice ''Seksa i grada'' i koautorice bestselera ''Njemu baš i nije stalo''. Riječ je o komediji s Dakotom Johnson i Rebel Wilson u glavnim ulogama, koja propituje strahove, očekivanja, nade i razočaranja solerskog života.

U kojem je točno trenutku solerski status prestao biti zabavan i uzbudljiv te postao depresivan i pun razočaranja? Zašto se solerice ne portretiraju kao cool komadi koji se ne žele vezati, već kao šeprtljave luzerice kojima je najstabilnija veza ona s frižiderom ili svojom mačkom. Zašto nakon dejta ne možemo prestati piljiti u mobitel? Zašto nam se čini da će se svijet srušiti ako se tip koji nam se ionako samo napola sviđa ne javi? Zašto si dopuštate da igrate po muškim pravilima umjesto oni po našima? Zašto ne znate biti kvalitetno sami?

Da, puno je pitanja vezanih uz solerski status na koja želimo (i želite) odgovore, a možda ih dobijemo u filmu "Kako biti single". U centru radnje je "svježa" solerica Alice (Dakota Johnson) koja shvaća da se dejtanje dosta promjenilo otkako se ona "povukla s tržišta". No, tu je otkačena i neustrašiva debeljuca Robin (Rebel Wilson), koja ju uzima pod svoje i odlučuje joj pokazati kako se solerice mogu dobro provoditi u New Yorku.

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš