Peugeot sa dvije svjetske premijere u Pekingu lansira svoj Blue Upper plan

Nekoliko sedmica nakon predstavljanja strategijskog plana Grupe PSA "Push to Pass", Peugeot i Dongfeng Peugeot u Pekingu predstavljaju njihov plan strateškog razvoja u slijedećih 5 godina u Kini: Blue Upper. Blue Upper ima jasnu ambiciju: postaviti u slijedećih 5 godina Dongfeng Peugeot kao benchmark među automobilskim markama u kategoriji tzv. "generalista visoke klase" i ući u Top 10 najprodavanijih marki na najvećem svjetskom tržištu.

U slijedećih 5 godina, Dongfeng Peugeot će lansirati 18 novih modela. Ova tržišna ofanziva u Kini započinje od danas kada Dongfeng Peugeot predstavlja dvije svjetske premijere na Salonu automobila u Pekingu: Novi 3008 i novi 308 Sedan. Dongfeng Peugeot obnavlja dva od tri svoja najprodavanija vozila u Kini. Također, marka po prvi puta na salonu u Aziji izlaže konceptni automobil Peugeot Fractal kao i pobjednika relija Dakar 2016, Peugeot 2008 DKR.
 

Novi Dongfeng Peugeot 3008, drugi SUV Peugeot lansiran ove godinePrije svega izvana, s vertikalnom prednjom maskom, lav ponosno stoji na središtu kockaste rešetke, novi Dongfeng Peugeot 3008 ima osnažen karakter i atletski profil. Nazad, novi svjetlosni potpis, s tri pandže na crnoj pozadini, nudi suvremen i odmah prepoznatljiv dizajn. U unutrašnjosti, novi Dongfeng Peugeot 3008 lansira pomoći u vožnji dosada neviđene u Kini – Visio-Park II, koji nudi pregled 360° oko vozila i upozorenje na rizik od sudara – vožnja u 3008 je još sigurnija i stimulativnija. Nakon novog PEUGEOT 2008 predstavljenog u Ženevi, novi Dongfeng Peugeot 3008 je drugi SUV PEUGEOT – od ukupno 5 – koliko će ih biti lansirano u svijetu ove godine.
 

Dongfeng Peugeot 308 Sedan: Peugeot otkriva srce svoje buduće gameAtletske figure, napetih mišića, vertikalne rešetke savršeno su uravnoteženih proporcija: Dongfeng Peugeot otkriva na salonu u Pekingu vanjski stil budućeg 308 Sedan. Oslanjajući se na platformu EMP2, inženjeri PEUGEOT stavili su učinkovitost u srce koncepta budućeg Dongfeng Peugeot 308 Sedan. On će činiti srce game limuzina Dongfeng Peugeot na tržišnom segmentu s najvećim volumenom u Kini - segmentu C trovolumenskih limuzina.

U 2. polugodištu 2016. bit će otkriven novi 308 Sedan, koji pruža visoku razinu užitka u vožnji.
Tagovi:autoPeugeot

Vezani članci

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš