Ljubav nema granica

Pogledajte šta je ugradio u "bubu" staru 42 godine

Agent za nekretnine iz mjesta Adapazari, u turskoj provinciji Sakarya, Ercan Tunca na automobil Volkswagen "buba", koju je kupio za 8.000 lira (2.395 eura), potrošio je još 112.000 lira (33.541 eura).

Automobil je proizveden je 1974. godine, a Tunca je na njemu promijenio bukvalno sve, od prozora do sjedišta, od volana do motora.

Tunca (38) je u svoju "bubu" ugradio multimedijalni sistem, a osigurao je i prostor za igranje tavle. Ugradio je i manju kuhinju u kojoj se nalaze setovi za kafu i čaj.Ovaj pasionirani ljubitelj automobila kaže da svoju "bubu" želi voziti još dugo vremena, zbog čega je odlučio da je u potpunosti obnovi.

“U vozilu nije ostao nijedan šaraf koji nije promijenjen. Radovi su trajali dvije godine. Bilo je i dijelova koji su stigli iz inostranstva”, rekao je Tunca, koji je istakao kako je za "bubu" naručio i posebnu crvenu boju.

Inače, u automobilu se nalaze i tri televizora, a instalirani su i električni prozori. Sjedišta su presvučena kožom koja je naručena iz inostranstva i ručno šivena.

Izvor: (Anadolija)

Vezani članci

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš